Initiere schi de tură – Munții Baraolt
December 11, 2014
Bunloc, Munții Piatra Mare 2015
December 11, 2015
Show all

Babarunca, Muntii Ciucaș 2015

Data: 12-14 Iunie 2015
Participanți: 19
Traseu: Cabana Babarunca – Culmea Bratocea – Șaua Țigăilor – Valea Berii – Țigăile Mari – Vârful Ciucaș – Șaua Țigăilor – Poiana Teslei – Cabana Babarunca ( 25 km/ 1900 m diferență de nivel)
Vremea: Soare, cald, cer senin.

Traseul ales, vremea bună, atmosfera rustică și degajată între pasionați ai muntelui și ai unei vieți active, precum și focul de tabără și mâncarea pregătită cu mult drag de mama si verișoara lui Silviu, toate acestea au contribuit astfel încât participanții la tabără au fost multumiti peste așteptări, zic ei. Unii ne-au transmis nerăbdarea de a participa la următorul eveniment sau chiar de a prelungi tabăra. Sâmbătă seara am aprofundat cunostințele acumulate până atunci prin vizionarea unor filme reprezentative în acest domeniu.

Având la bază informații primite de la Silviu din prima seara la prezentarea teoretică, traseul a fost accesibil pentru majoritatea participanților, atelierele – o adevărată provocare iar cireașa de pe tort a fost mini-concursul de orientare organizat in ultima zi.

În urma taberei înafară de noțiunile învățate și deprinderile dobândite, albul foto realizat de Cornel de la fisheye.ro și filmulețul taberei, vor ramâne niște amintiri plasate în memoria celor care au participat.

Fotografii oficiale aici.