Babarunca, Muntii Ciucaș 2015
December 11, 2015
Tabără schi de tură în Masivul Postăvaru (2016)
January 19, 2016
Show all

Bunloc, Munții Piatra Mare 2015

Data:August 2015
Participanți:11
Traseu:Cartier Bunloc – Fosta Cabană Bunloc – Dâmbul Morii – Drumul Familiar – Cabana Piatra Mare – coborâre în Valea Gârciniului – urcare pe la Piatra Scrisă pe Vârful Piatra Mare – coborâre pe la Peștera de Gheață spre Bunloc ( 35 km/ 2300 m diferență de nivel)
Vremea:Puțin înnorat și ploaie în prima zi, soare și cald a doua zi.

Tabăra a început cu o alergare ușoară pentru cei prezenți la ora stabilită vineri seara. Prezentarea teoretică le-a captat atenția tuturor, fiind la un moment dat o discuție liberă prin care fiecare și-a imbogățit coșul de informații legat de alergarea montană. Sâmbătă dimineață se simțea în aer nerăbdarea participanților de a pune în practică ceea ce tocmai aflaseră de la Silviu. După încălzire am pornit ușor cu toții în traseu și pe parcurs, după câteva ateliere foarte utile, ne-am separat în două echipe în funcție de nivelul fiecăruia. Ajunși pe seară la pensiune, după o masă copioasă pregătită cu mult suflet de mama lui Silviu, am vizionat Filmul ”MPC – Flying on the Rocks” în premieră pentru majoritatea. O altă surpriză a serii a fost Florin Căprită care a relaxat fiecare muschi al participanților cu masajul specific de recuperare.

Duminică a venit momentul să demonstreze fiecare ce a invățat. Mini concursul s-a desfășurat cu plecare de la stația superior a Telescaunului Bunloc și a constat într-un traseu scurt dar intens, de 500 m lungime si 50 m diferență de nivel fiecare tură. Startul a fost individual. Fetele au făcut o tură iar băieții trei ture. Tabăra s-a încheiat cu suc de mere natural ”Livezile Dobrinoiu” pentru fiecare și dorința de a ne reîntâlni pe munte cât mai curând.

Fotografiie oficiale le puteți viziona aici.