IMPLICAT

Din 2008 sunt membru activ CPNT (Clubul pentru Protecția Naturii și Turism) Brașov, iar din 2012 sunt Vicepresedinte acestuia. Din 2009 organizăm Marathon 7500, considerat cel mai greu concurs din România, ajuns la a VII-a ediție și din 2012 organizăm Marathon Brașov, ajuns la a IV-a ediție. In 2015 am organizat prima ediție ProPark Adventure,  singurul concurs de tip Adventure la ora actuala din România.


În 2012, alături de Lucian Al Marii, am pus bazele seriei Trail Race și Asociației Sport la Orice Vârstă. În momentul de față organizăm 5 curse în cadrul acestei serii: Retezat Trail Race, Azuga Trail Race, Vertical Trail Race Busteni, Corcova Trail Race și Alba Iulia Trail Race.


Seria Carpathian Man, îmi este foarte dragă, de aceea nu pot să mă abțin să nu particip. Sunt implicat activ și încerc să dau o mână de ajutor oricând pot și este nevoie. Seria Carpathian Man cuprinde cele mai valoarease curse din sfera montană și anume: Postăvaru Night, Bike Marathon 4 Mountains, Ultra Trail Fagaraș și Marathon Piatra Craiului.