Echipa SilviuBalan.ro

Taberele si activitățile realizate precum și cele ce vor urma, nu ar fi posibile fără un amestec perfect de oameni tineri, plin de entuziasm și inițiativă. Acest proiect este produsul mai multor ani de muncă, pasiune, devotament, antrenament zilnic din parte lui Silviu Bălan, împreună cu echipa sa care îl susține în tot ceea ce face.

SILVIU BĂLAN

Ghid Montan, Instructor Schi, Component al lotului național de Schi Alpinism, legitimat CSAM Bucegi-Predeal –secția Schi Alpinism, membru CPNT Brașov, membru fondator Asociația Sport la Orice Vârstă


Initiatorul si coordonatorul acestui proiect, se va asigura că totul este bine organizat și merge strună. Silviu iți va împărtăși din cunoștiințele și experiența lui, te va conduce prin locuri bine știute de el și va face tot posibilul ca tu să deprinzi noțiuni ce te vor ajuta pe viitor.

PĂUNESCU BIANCA

Ghid Montan, Instructor Schi, Membru CPNT Brasov


Îndrăgostită de munte și pasionată de tot ceea ce însemnă mișcare, viață, natură, Bianca profită de fiecare weekend pentru a descoperi frumusețile munțiilor noștrii. A atins vârfuri precum Moldoveanu, Musala (Bulgaria), Mont Blanc (Franța) și, de când s-a mutat în Brașov, este membru activ al Clubului pentru Proecția Naturii si Turism Brașov. Iarna este instructor de schi iar vara te poate ghida către cele mai frumoase trasee montane și nu numai.

SPIRU VLAD

Ghid Montan, Instructor schi, Salvator montan, Membru CPNT Brasov


Sfaturile lui te vor feri de eventualele căzături pe partie sau în afara lor, dar și cum să te descuri în siguranță pe munte. Cu o experiență bogată în turele montane de anduranță, îți va împărtăși cum să te bucuri de ceea ce te înconjoară și atunci când ai distanțe lungi de parcurs.

ANDREI DUMITRESCU

Ghid Montan, Salvator Montan, Instructor Schi


Atras de munte, a început să-l exploreze cu ceva ani în urmă, în lung şi-n lat, la pas sau în alergare, cu bicicleta sau cu echipamentul de cățărat în spate, schiid pe pârtii sau în afara lor, ajungând în 2015 să realizeze, alături de Vlad Spiru, întreaga traversare a lanțului Carpatic, din Serbia până în Bratislava. În urma absolvirii şcolilor de salvatori montani a obținut atestatul de salvator montan şi activează în cadrul echipei din Săcele. Conștient de faptul că sunt încă multe de descoperit pe munte, Andrei dorește să împărtăşească din experiența lui persoanelor care vor şi ele să se bucure de frumusețile şi beneficiile munților noștrii.

ȘERBAN DRAGOMIR

Membru CPNT Brasov


Un iubitor de natură, mișcare și joacă, ce își doreșe în fiecare zi să se autodepășească. Merge pe munte de la 16 ani, schiază, aleargă regulat de vreo 3 ori pe săptămână și ocazional practică alpinismul. A ajutat la organizarea primelor două tabere de alergare montană si este bucuros ca face parte din această familie a sportului montan.

COȘEREA IULIAN

Ghid turism, Membru CPNT Brasov


Membru CPNT Brasov, puternic pasionat de munte, alergare, mountain bike si schi, cu o rabdare si cu un calm de invidiat, este omul pe care te bazezi in orice imprejurari si care va avea intotdeauna o vorba buna pentru tine. Foarte modest din fire,nu-l vei auzi niciodata vorbind despre el, in schimb, alaturi de el esti in siguranta pe munte, si poti fi linistit ca nu vei rataci traseul.

CORNEL SPIRIDON

Profesor geografie, membru CPNT Brașov


Un mare pasionat de munte ce și-a creat experiența în cele două decenii în care a parcurs săptămânal masivele montane românești. Un experientat orientarist montan și în același timp un coechipier de încredere dovadă fiind expedițiile realizate pe cele mai tari trasee montane din România: creasta Făgârașului, a Craiului și a munților Rodnei cât și a sălbaticilor munți ai Bistriței sau Penteleului. O fire deschisă, comunicativă si chiar distractivă pe care iți dorești sa o ai alături în fiecare tura montană.

CORNEL POCHIU

fotograf și Designer Grafic, membru CPNT Brasov


Este un tânăr foarte talentat care îmbină pasiunea pentru artă, fotografie și design cu muntele și mișcarea. Multă lume îl știe de la concursuri, fiind prezent la foarte multe evenimente. Atunci când te întâlnești cu el pe traseu, vei ști că vei avea ocazia să-ți schimbi poza de profil. Timpul petrecut pe munte, Cornel il fructifică benefic și face față cu succes unei ture de alergare, în urma căreia să rămână cadre de neuitat. În plus seara vei avea ocazia să-l auzi cântând la chitară și să te transpună în altă dimensiune, pentru a putea să-ți încarci bateriile. Mai multe despre Cornel - facebook și despre activitatea lui aici.

 Taberele si activitățile realizate precum și cele ce vor urma, nu ar fi posibile fără un amestec perfect de oameni tineri, plin de entuziasm și inițiativă. Acest proiect este produsul mai multor ani de muncă, pasiune, devotament, antrenament zilnic din parte lui Silviu Bălan, împreună cu echipa sa care îl susține în tot ceea ce face.