ORGANIZEZ

Îndemnat la început de prieteni și de apropiați, apoi de cei care au început să mă cunoască, am ajuns la concluzia că ar trebui să împărtășesc, la rândul meu, ideiile și cunoștințele mele, celor interesați, într-un mod organizat.

Prima tura mai seriosă, pe munte, organizată de mine, a fost în Decembrie 2008, o tură aniversară CPNT, în munții Iezer-Păpușa, cu aproximativ 50 de participanți. Apoi o dezvoltare pe aceasta parte am avut-o ajuntând la organizarea celebrului Marathon 7500, dar și organizând tabere, de iarnă si de vară, câte o săptămână sau mai mult prin munții de la noi.

În 2009 am facut cursurile școlii de instructori de schi în Poiana Brașov. De atunci, mulți oameni au deprins tainele schiului alpin de la mine.

70

După absolvirii facultății de cadastru, topografie, geodezie, am hotarât să fac ceea ce îmi place mai mult și ceea ce ma pricep cel mai bine, într-un mediu organizat, astfel încât să îmi pot urma pasiunile, să transmit cunoștințele mele celor care iau contactul cu mine.

Astfel am demarat proiectul Silviubalan.ro. Acesta se adresează persoanelor active, care îndrăgesc sportul, natura și muntele, care participă la concursuri de profil, care vor să descopere deplasarea rapidă pe munte sau care vor să cunoască munții României, la pas, în siguranță.

Detalii pe larg despre acest proiect găsiți în secțiunea HAI CU MINE.