DISTRIBUI

Pentru a crea o legătură în plus între partenerii mei și persoanele cărora se adresează și pentru că știu faptul că aceștia au produse de o înaltă calitate, pot intermedia comenzi pentru următoarele:

  • Echipament SKI TRAB:

O vorbă veche spune că există două tipuri de schiuri de tură, Ski Trab și restul lumii. Gama Ski Trab este foarte diversă, de la schiuri ultra light, la schiuri late pentru zăpadă proaspătă, legături, căști și o gamă de haine foarte faine. Vezi mai multe detalii aici.

  • Suplimente SPONSER:

Folosesc Sponser din 2008 de când m-am apucat de sport de anduranță. Suntem parteneri din 2009 și de atunci am realizat foarte multe împreună. Gama Sponser este foarte diversificată, de la geluri, batoane și isotonice, la băuturi proteice, aminoacizi, creatină și chiar glucosamin, o substanță necesară articulațiilor.

sponser-logo

  • Foci și accesorii CONTOUR:

Cu gama foarte diversificată de modele, de la piei Race pentru concursuri, la piei pentru schiuri foarte late și splitboard, focile Contour reprezintă alergera perfectă pentru o piele de focă de calitate. Eu le folosesc din 2009 și nu m-au dezamăgit niciodată, ba chiar m-au purtat pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor curselor de profil de la noi. În afară de piei de focă, gama Contour conține adeziv, prinderi, spray de impermeabilizare. Mai multe detalii aici.

csm_contour_guide_cut_e004c1c70e

  • Gheare de pisică și bețe pliabile SNOWLINE:

Gherele de pisică sunt ideale pentru o tură de alergare pe zăpadă, de trekking pe gheață sau chiar la schi. Eu le folosesc de câțiva ani și m-au condus printr-o gramadă de locuri faine, cum ar fi vârful Europei occidentale, Mont Blanc. Bețele pliabile sunt o alegere inspirantă dacă ești în căutare de o combinație ideală de putere maximă și greutate minimă. Mai multe detalii aici.

snowline_chainsenpro-ICONS_03

  • Fructe și Sucuri din fructe 100% naturale LIVEZILE DOBRINOIU:

Pornită de la o gluma de a mea, această „marcă” promovează consumul de produse autohtone și naturale. De vreo 8 ani mănânc mere de la Dobrinoiu Emanuel, iar de când a început producția de suc, nu prea mai îmi place apa.1655289_683628098366932_1403408730_o

Pentru comenzi sau mai multe detalii contactați-mă prin email la contact@silviubalan.